Szénlapát, grafitlapát

Szénlapát, grafitlapát vákuumszivattyúhoz és kompresszorhoz

Szénlapát a vákuumszivattyúkban és kompresszorokban egy folyamatosan kopó alkatrész, melyet a berendezés excentrikusan beépített rotorjábanhelyeznek el. Mozgó, kopó alkatrész, megjelenése, kinézete miatt grafitlapát is a neve.

Szénlapát

Szénlapát

Vákuumszivattyú szénlapát egy extrém szilárd és mégis rugalmas anyag, melynek alkalmazása a gépiparban jelentős. Az AIR24 grafitlapát ellenáll hőnek, korróziónak, mozgásban tartja a gázokat akár nehéz körülmények között is. AIR24-nél a szénlapát gyártás alapanyga minőségi fogadalom is egyben, kizárólag a legjobb minőségű szenet dolgozzuk fel. Így biztosítjuk Önnek a vákuumszivattyúk, kompresszorok megfelelő működését, nagyon versenyképes áron. Kizárólag magas minőség mellett.

AIR24 vákuumszivattyú grafitlapát és szénlapát gyártás!

Becker, Busch, Rietschle, DVP vezető márkákhoz optimalizáltuk vákuumszivattyú szénlapát kínálatunkat. Mindezek mellett saját szivattyúinak gyártásához is a fenti minőségben gyártjuk és ajánljuk az önkenő szénlapátokat. Az alapanyag kiválasztásánál figyelembe vettük az energiahatékonyságot, gazdaságosságot, kémiai ellenállóságot és a lehetséges leghosszabb üzemidőt. Gyártáunkhoz nélkülözhetetlen kérdés a beszállítás sebessége. Ezért prioritásban kezeljük a rövid időn belüli rendelkezésre állást az alapanyag beszállításra.

Grafitlapát

Grafitlapát

Vákuumszivattyú grafitlapát sorozatunk számos helyen alkalmazható, mint például gyártási folyamatok, gyógyszeripar, kémiai petrolkémiai területek, nyomdatechnika, papíripar, élelmiszeripar, pneumatikus szállítás, szennyvíztelepek és ivóvíz előkészítés. Legfontosabb tulajdonsága a vákuumszivattyú grafitlapátoknak, hogy olajmentes, vákuumolást vagy sűrített levegő előállítást tesznek lehetővé. Gazdaságosan, környezetbarát módon üzemeltethető szénlapátos rotációs vákuumszivattyú, kompresszor, szívó-nyomó kombinált berendezések fő kopó alkatrésze. Rendszeres ellenőrzést igénylő alkatrész, így megelőzhető a lapát törése, mely kárt tehet a csapágyakban vagy a szivattyú munkaterében.

Kérjen ajánlatot az AIR24 vákuumszivattyú szénlapátra Busch, Becker, Rietschle és DVP berendezésekhez!

Takarítson meg többet, kedvező árú, magas minőségű grafitlapát termékeinkkel.

Központi raktárunkban rendelkezésre áll a legtöbb termékünk, így Magyaroszágra akár 1 munkanapon szállítási határidővel tudjuk termékeinket szállítani. Abban az esetben, ha Önnek hirtelen gépleállása van kártyás fizetési módunk kimondottan felgyorsítja az áru kiszállítás idejét. Gyors és kényelmes megoldásokat kínál Önnek az AIR24 márka.

AIR24 nem csak alkatrészeket és szénlapát termékeket kínál Önnek, mert kompresszor és vákuumszivattyú gyártásunk kimondottan rövid határidővel készíti el a megrendelt berendezéseket.

Tekintse meg vákuumszivattyú kínálatunkat.